Úvod » Reporty » Muži A

První únorový turnaj bez bodu → ligový turnaj 8.2.2020

publikováno 12.02.2020 (aktualizováno 16.02.2020)

V sobotu jsme odehráli zápas proti týmu SK DESPERADOS, za který nastupují vysloužilí, ale přesto velmi šikovní hráči české florbalové špičky minulých let, a následně jsme změřili síly s Břevnovem, který se před turnajem nacházel na čtvrtém místě tabulky.

IBK - SK DESPERADOS → 7:11

Začátek zápasu byl určen poznávání soupeře a ani jeden z týmů si mnoho šancí nevytvořil. I když proti nám stáli velmi talentovaní hráči, kteří si vyzkoušeli i nejvyšší české soutěže, nedá se napsat, že by nás úplně válcovali. Mírnou převahu měli, ale chyby také dělali a ledabylost v jejich bránění si říkala o potrestání. Skóre se změnilo v sedmé minutě první třetiny, kdy jsme se dostali do vedení 1:0. To nám bohužel dlouho nevydrželo, protože Desperáti o dvacet vteřin později vyrovnali. Branek poté začalo padat hodně a první třetina skončila divokým stavem 4:2 v náš neprospěch. Dobrý vstup do druhé třetiny v podobě rychle vstřeleného gólu nás nabudil a zápas byl vyrovnaný. Bohužel se nám nepodařilo dotáhnout mírnou ztrátu a soupeř si zápas pohlídal.


Góly: Šusta (-), Krsek (Šusta), Šusta (Krsek), Šusta (Krsek), Rýdl (Kminiak), Kminiak (-), Pavlík (v oficiálním zápise je chybně uveden Lukáš Fiala)

 

IBK – FT Sokol Praha-Břevnov → 4:5

Z mého pohledu musím napsat, že v zápase s Břevnovem jsme byli, až na osobní souboje, lepší. Drželi jsme balónek i hru pod kontrolou, protože kluci z Břevnova nám dávali celkem dost času na rozehrávku. Nicméně se nejprve prosadil soupeř. Z uděleného trestného střílení se prosadil poprvé a následně v rozmezí jedné minuty navýšil svůj náskok dalšími dvěma vstřelenými góly již na 3:0. Nic jsme nevzdali, bylo vidět, že se jedná o hratelného soupeře, na kterém bychom měli vytěžit nějaké body. A v průběhu druhé třetiny jsme se dostali na dostřel, když jsme snížili na průběžných 3:4. Ve třetí třetině poslední části se nám stav podařilo vyrovnat a nastal lítý boj o to, kdo vstřelí další branku jako první. V desáté minutě se to podařilo soupeři. Pět minut je stále dost času na zvrácení nepříznivého stavu. Ačkoliv jsme neustále ohrožovali soupeřova brankáře a několikrát jsme byli velmi blízko vyrovnání, branku jsme nevstřelili.
 

Góly: Kubák (Rýdl), Kroulík (Šusta), Pavlík (Šusta), Šusta (Kroulík)

V domácím prostředí sportovní haly TJ Sokol Kobylisy jsme bohužel žádný bod nezískali a díky tomu jsme se propadli na desáté místo tabulky. Reputaci si snad napravíme 29.2.2020 na stejné scéně. Soupeři nám budou Kralupy nad Vltavou (aktuálně první místo) a Sparta, které máme co oplácet – minule nás porazila až příliš snadno. Tak nás přijďte podpořit! ;)

Není k dispozici žádný popis fotky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery