Úvod » Reporty » Muži A

Bohatým brát a chudým dávat → ligový turnaj 26.1.2020

publikováno 29.01.2020 (aktualizováno 16.02.2020)

V neděli pokračovala PH a SČ liga mužů dalšími zápasy a pro nás to znamenalo nejprve střetnutí s týmem z Hořovic a následně odvetu proti Kutné Hoře B.

IBK – FbC Red Dragons Hořovice → 4:3
Hořovice se před tímto hracím víkendem nacházely na šestém místě průběžného pořadí. Papírově byly favorité a i to byl jeden z důvodů, proč jsme zápas nemohli podcenit, ačkoliv jsme z prvního vzájemného střetnutí odešli jako vítězové. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a hernímu tempu nepomáhala ani poměrně kluzká podlaha. I když jsme se prosadili první, nebyla naše hra nijak kvalitní. Balónky nám odskakovaly, kloudných nahrávek bylo jako šafránu a střely nám lítaly všude možně po hale, jen ne na soupeřovu branku :) Další disciplínou, kterou budeme muset potrénovat, jsou osobní souboje, z nichž jsme v drtivé většině případů odešli jako poražení. Naštěstí, i přes všechny počáteční nezdary se naše hra postupem času trochu zlepšila a byli jsme čím dál více na balónku. Za to jsme se odměnili dalším vstřeleným gólem a první přestávku jsme přečkali s dvoubrankovým náskokem. V první polovině druhé třetiny se nám podařilo náskok zdvojnásobit, ale pak už se o slovo přihlásili také kluci z Hořovic a dvěma trefami v rozmezí dvou minut snížili. Ve třetí třetině nám pravděpodobně zvlhl střelný prach. Navzdory několika velkým šancím se nám už skórovat nepodařilo. Zásluhu na tom měla i soupeřova brankářka (ano, čtete správně :) ), která se blýskla několika famózními zákroky. Chip se však nenechal zahanbit a výtečným výkonem nás pořád držel ve vedení. Necelé dvě minuty před koncem Hořovice snížily na rozdíl jediné branky, ale naštěstí se nám podařilo dovést utkání do vítězného konce.
 

Góly: Šusta (Kubák), Halouska (Fiala), Kminiak (Halouska), Kminiak (-)

 

IBK – FBC Kutná Hora B → 2:3
Minulé utkání proti Kutné Hoře bylo velice vyrovnané a ne jinak tomu bylo i tentokrát. My jsme pokračovali v matném výkonu z předchozího zápasu, a ačkoliv jsme byli hodně na míčku, do šancí jsme se dostávali jen zřídka. Soupeř hrál výborně v obranné fázi, kompaktně se vracel a dobývání branky proti pěti strážcům (šesti, včetně brankáře), se nám příliš nedařilo. A co více, již ve čtvrté minutě první třetiny jsme inkasovali první branku. Chtěli jsme odpovědět, ale nešlo to. A tak se soupeř prosadil ještě jednou. Aby toho nebylo málo, vstřelením gólu Kutná Hora začala i druhou třetinu a začínal nám ujíždět vlak. V deváté minutě druhé třetiny však svitla naděje, protože se nám podařilo vstřelit první branku. To však bylo vše a po druhé třetině jsme prohrávali 1:3. To není tak hrozné, ve florbalu se dějí různé věci a během jedné třetiny je možné úplně změnit tvář zápasu. A o to jsme se snažili. Dobývali jsme, stříleli a nakonec jsme se přeci jen dočkali. Dvě minuty před koncem zápasu se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Bohužel se nám ale vyrovnat nepoštěstilo a z utkání jsme odešli bez bodu. 
 

Góly: Fiala (Halouska), Halouska (Fiala)

I když jsme tentokrát nehráli úplně podle svých představ, získané tři body jsou cenné. Navíc jsme o body obrali tým, který byl v tabulce nad námi, a tím ho přeskočili. Po vzoru zbojníka Jánošíka jsme následně přenechali měšec bodů Kutné Hoře, která se do té doby krčila na posledním místě tabulky.
Soutěž je však velmi vyrovnaná, o čemž svědčí malé bodové rozdíly mezi jednotlivými týmy a uvidíme, jak se s pořadím zamíchá příště.

Není k dispozici žádný popis fotky.

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery