Úvod » Reporty » Muži A

Další body jsou doma → ligový turnaj 11.1.2020

publikováno 19.01.2020 (aktualizováno 16.02.2020)

První ligové zápasy roku 2020 jsou za námi a zároveň jsme zakončili první polovinu sezóny. V posledních dvou zápasech jsme náš účet obohatili o další tři body :)

IBK – FBC Kutná Hora B → 8:6
Kutná Hora nás v předešlých měsících vystřídala na chvostu tabulky a bylo důležité získat co nejvíce bodů, aby se nám zase nepřiblížila. Jak jsme z průběhu sezony již zjistili, nelze říct, že když je tým poslední, znamená to, že ho automaticky porazíme. Porazit může každý každého, a proto jsme se snažili hrát více než zodpovědně. I když jsme skóre otevřeli my, po první třetině jsme odcházeli do šaten s jednogólovou ztrátou. Tu se však podařilo smazat v průběhu druhé třetiny, když ve své gólové krasojízdě pokračoval Houska. Ten si ke dvěma gólům z první třetiny připsal další dva a ještě navrch přihrávku – to vše ve druhé třetině. I když Kutná Hora rychle kontrovala a vzala si vedení zpět, na průběžný stav 6:6 vyrovnal Kroula. Za vyrovnaného stavu začala třetí třetina, ve které se hrálo velmi vyrovnaně a žádnému týmu se nedařilo vstřelit branku. To se však změnilo ve třinácté minutě, kdy jsme dostali výhodu přesilové hry, kterou se nám podařilo proměnit. Jednobrankový náskok je velmi těžké ubránit, naštěstí jsme však ztvrdili své vítězství trefou do prázdné branky při soupeřově hře bez brankáře. Nutno říct, že jsme se na tři body velmi nadřeli, ale o to jsou cennější. 
Góly: Halouska (-), Halouska (Fiala), Halouska (Tichý), Halouska (Kminiak), Kminiak (Halouska), Kroulík (Krsek), Tichý (-), Šusta (-)

IBK – ACEMA Sparta Praha B → 2:6
Také Sparta se před turnajem nacházela ve spodních hladinách tabulky a ze soupeřovy předvedené hry bylo znát, že s tím chce něco udělat. Již od začátku na nás vlétli ve velkém stylu. Vůbec jsme na takový nástup nebyli připraveni a to se ihned promítlo do skóre. Již ve čtvrté minutě jsme prohrávali o dvě branky. Sparta hrála velice dobře fyzicky a také šikovnost jejích hráčů jsme měli příležitost poznat. Byli jsme u všech míčků později, prohrávali osobní souboje a z taktického hlediska jsme nevěděli, jak hrát. Sparta velmi dobře a konsolidovaně bránila. Bylo obtížné dostat se do nějakých šancí. Většinou jsme stříleli z málo nebezpečných pozic a tyto střely si sparťanský brankář pohlídal. Ačkoliv Chip předváděl velmi dobré zákroky, soupeř přidal ve druhé třetině další tři góly a před poslední částí byl stav pro nás velmi nelichotivý – 0:5. Naši čest zachránil a zároveň jiskru naděje zažehl Vojta, který dvěma góly ve třetí třetině snížil. Bohužel ho nikdo jiný z našich řad nedokázal napodobit a tak Sparta na konci utkání kosmeticky upravila výsledek na konečných 6:2. Přestože se jedná o šestou prohru v této sezóně, byla Sparta teprve druhým týmem, který nás letos jednoznačně přehrál a zápas měl celou dobu pod kontrolou. Nezbývá než pogratulovat soupeři k zaslouženým bodům, poděkovat za dobrou hru a již se připravit na další zápasy. 
Góly: Krsek (Šusta), Krsek (Šusta)

Příští utkání hrajeme již v neděli 26.1.2020 v hale SH SAMK Kladno a střetneme se s Hořovicemi (první zápas výhra 6:2) a následně si dáme odvetu s Kutnou Horou B (minule výhra 8:6). Tak držte palce, ať se z Kladna nevrátíme s prázdnou. 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz