Úvod » Sezona 2015/2016 » Reporty

Dvojzápas blbec

publikováno 02.03.2016 (aktualizováno 19.10.2016)

Někdy se nepovede nic

V neděli 10.1. nás čekaly první zápasy roku 2016. Na programu byly zápasy s týmy, které již známe a my chtěli navázat na skvělý výkon z posledního zápasu proti Benátkám.

IBK Kubánský Klan – FbŠ Bohemians C – 4:5 (1:0,3:2,0:3)

S C-týmem Bohemky jsme hráli 2 roky zpátky a oba zápasy jsme prohráli, proto rozhodně bylo co vracet. Zápas jsme začali skvěle, když se hned ve druhé minutě prosadil Kraken. Nic dalšího první třetina nepřinesla, pár šancí na obou stranách zůstalo nevyužitých. Ve druhé třetině jsme pokračovali v dobrém výkonu a přidali další dva góly - nejdříve se prosadil Pája a v zápětí Mára a bylo to 3:0. Soupeř pak zabral a snížil dvěma góly na 3:2, nicméně Jont si přichystal rychlou odpověď gólem do šatny na 4:2.

Třetí třetinu jsme zápas kontrolovali, hráli svojí hru a vše vypadalo v zisk dalších 3 bodů. Jenže to by nesměl být florbal. V takto tychlém sportu nestačí ani vést minutu a půl před koncem o dva góly. Soupeř odvolal golmana a v 6 lidech nás zatlačil v našem pásmu. Z tlaku pramenily fauly v nebezpečné blízkosti naší branky a v kombinaci s naším špatným pokrytím standardek to rázem bylo 26 vteřin do konce 4:4. A aby toho nebylo málo, chtěli jsme zápas opět zvrátit na svou stranu, ale zbytečně jsme propadli a soupeř 14 sekund do konce dokonává obrat na 4:5. Naprostý kolaps a šílenost!

Hráč utkání: Kraken

Góly:

Kraken, Pája (Kraken), Mára (Luky), Jont (Houska)

Sestava:
Tomáš
Petr Novák – Frank, Láďa – Lukáš
Pája – Kraken – Vláďa, Houska – Jont – Mára

 

FbK Wildcats Praha – IBK Kubánský Klan 8:7 (4:3,2:2,2:2)

Ve druhém utkání nás čekal soupeř, se kterým jsme první zápas hráli fotbalovým skóre 1:1 a proto jsme opět čekali, že padne málo gólů. Opak byl ale pravdou! Od začátku zápasu bylo jasné, že tohle bude jiná přestřelka. Ani ne, že by golmani neměli své dny, ale spíše to útočníci trefovali, občas až neuvěřitelně. Soupeř se dvěma slepenými góly ujal vedení 2:0, pak sice Houska snížil, nicméně soupeř dále úřadoval a odskočil už na 4:1 a s námi to nevypadalo dobře. Naštěstí se nám ještě do konce třetiny podařilo snížit. Prosadili se Luky a znovu Houska. Ve druhé třetině padly další dva góly na obou stranách. Z kubánců se prosadil Jont a Houska dokonal hattrick.

Třetí třetinu začal rychlým gólem soupeř, nicméně pak se prosadil 2x náš ostrostřelec Mára a bylo srovnáno. Když už to vypadalo, že zápas spěje k remíze, nastal velký problém. Rozhodčí si všimli, že jsme zapomněli uvést hráče do zápisu! No nedalo se svítit, dostáváme 5 minut před koncem červenou kartu a hlavně to znamená, že budeme do konce zápasu hrát v oslabení. Bojovali jsme statečně, dokonce i ve čtyřech jsme nějaké šance měli, nicméně soupeř si zápas pohlídal, jeden gól vstřelil a my jsme poprvé od září nezískali z dvojzápasu ani bod.

Hráč utkání: Houska

Góly:

Houska (Mára), Luky (Houska), Houska (Mára), Jont (Luky), Houska (Jont), Mára (Houska), Mára (Luky)

Sestava:
Tomáš
Petr Novák – Frank, Láďa – Lukáš
Pája – Kraken – Vláďa, Houska – Jont – Mára

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery