Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Smršť reportů

publikováno 24.03.2015 (aktualizováno 12.10.2015)

Série 10 zápasů bez pořážky

IBK Kubánský Klan – TJ Sokol Mukařov Tago Mago B - 5:5 (1:2, 4:2, 0:1)

Do zápasu zbývaly pouhé vteřiny, když do haly dorazilo elitní duo SS společně s obranou dvojicí Ondra - Šíša (guilty). Ve 3. minutě se prohrávalo 0:2, což je hodně špatné na jakoukoliv obhajobu. Každopádně jsme postupně začali přetahovat iniciativu na svou stranu. Následoval obligátní dvojitý zápis G8 A20 a když se po asistenci Adama prosadil dobře hrající Houska, bylo vyrovnáno 3:3, protože skórovat dokázal i soupeř. Vedení na naši stranu strhnul v 11. minutě druhé třetiny Mára, užili jsme si ho, ale jen necelou minutu. Druhá třetina byla zakončena gólem do šatny, jak jinak, než pod taktovou SS.

Poslední třetina nabízela zprvu přelévání hry ze strany na stranu. V její 5. minutě přišla špatně odbráněná standardka a hráč Taga využil dálnice k naší bráně a trefil zkušeně po zemi. Do konce zápasu jsme měli 3 obrovské šance, ale další střelu za svá záda brankář Taga už nepustil a my tím pádem v boji o postup ztratili 2 důležité body.

Moment utkání: Gól na 5:5

Hráč utkání: Houska

Góly:
Vláďa (Pája), Vláďa (Pája), Houska (Adam), Mára (Houska), Vláďa (Pája)

Sestava:
Pája - Peťas - Vláďa, Adam - Houska - Mára
Frank - Ondra, Láďa - Šíša
Tomáš

FC Bušis Team – IBK Kubánský Klan - 4:4 (0:0, 2:2, 2:2)

Souboj s Bučisem byl jedním z klíčových, oba týmy chtěly brát 3 body, protože případná remíza nahrávala zbývajícím konkurentům v boji o čelo tabulky. Celý zápas se hrál ve velkém tempu, bojovalo se o každý metr na hřišti s minimem chyb, brankáři předváděli parádní zákroky, zkrátka na hře bylo vidět, že jde o hodně a jednalo se asi o náš nejzajímavější zápas sezony.

První třetina byla ve znamení oťukávací playoff taktiky, kde se všichni snaží hlavně neudělat chybu a skóre se v ní neměnilo. V té druhé načal účet netradičně Pája po ASISTENCI Vládi!!! Poté měl možnost při nájezdu Houska, gólmana si vymíchal a stačilo pouze netrefit poslední část těla, kterou nechal brankář na forhendové straně, Houstič trefil špičku nohy, ale mrzet ho to dlouho nemuselo, protože se v přesilovce prosadil, nemá cenu říkat kdo, po nahrávce toho, jehož zmínění by bylo ještě zbytečnější. Vše se vyvíjelo dobře, ale pak přišly dvě rychlé branky soupeře za 20 sekund a začínalo se na novo.

3. třetina začala blitz akcí SS s kódem 8 20. Vedení nevydrželo dlouho a soupeř srovnal. V čase 8:21 neskutečně zabojoval Adam, vypracoval střeleckou pozici pro Máru, který zatloukl míček pod břevno. Od té chvíle hrál jen soupeř, my se snažili bránit a vyrážet do brejků. Při jednom z pokusů si to už míček mířil za Tomáše, ale z brankové čáry ho v poslední setinách vyškrábl Láďa. Bučis si vzal 93 sekund před koncem time out a odhodlal se ke hře bez gólmana. Po 20 sekundách hry nahození mezi nohama Ondry zapadnulo až k bližší tyči a do třetice bylo vyrovnáno. Následovala krásná, ale krátká pasáž hry, kdy se oba týmy snaží rozhodnout. V posledních vteřinách duelu, vyvezl zpoza brány míček Šíša, přistrčil ho bekendem na Housku, který našel nádherně Máru a ten svou střelou 2 body navíc bohužel minul.

Moment utkání: Obdržený gól při power play soupeře

Hráč utkání: Tomáš

Góly:

Pája (Vláďa), Vláďa (Pája), Vláďa (Pája), Mára (Adam)

Sestava:
Pája - Peťas - Vláďa, Adam - Houska - Mára
Frank - Ondra, Láďa - Šíša
Tomáš

IBK Kubánský Klan – Sport Eden Beroun - 11:5 (4:1, 2:1, 5:3)

Proti Berounu jsme se dostali rychle do vedení a všechno šlo podle plánu. V čase 19:53 to bylo 5:1, hattrickem se blýsknul Rozsy. Poté se skóre dál rozrůstalo, klasický hattrick přidal Vláďa a konečné hodnoty na tabuli byly 11 a 5. K zápasu není moc, co říkat, bylo v něm hodně nepřesností z obou stran, ale větší kvalita byla na naší straně. U soupeřů se musí ocenit hlavně zakončení, protože berounští své šance proměňovali důrazně a s přehledem.

Moment utkání: Rozsyho hattrick

Hráč utkání: Rozsy

Góly:
Rozsy, Houska (Frank), Vláďa (Pája), Rozsy (Luky), Rozsy (Pěťas), Houska (Mára), Jont (Pája), Vláďa (Pája), Vláďa (Pája), Peťas (Frank), Pája (Adam)

Sestava:
Pája - Jont - Vláďa, Pepa - Houska - Mára, Luky - Peťas- Rozsy
Frank - Adam, Láďa - Šíša
Tomáš

RFK Pohoda Praha – IBK Kubánský Klan - 0:12 (0:3, 0:4, 0:5)

Do utkání nastoupila Pohoda pouze s 5 hráči do pole, překvapivě podala daleko koncentrovanější a bojovnější výkon než v našem 1. měření sil. Pohoda bránila a nahazovala balony do soubojů na naší půlce, takže pro obranu to nebyl zase úplně zápas na flákačku. Naše skóre narůstalo a v každé třetině jsme dokázali dát o gól více, než v té předchozí. Pohoda své šance měla, ale jejich naděje zmařoval Tomáš, který vyhrál souboj nervů i při trestném střílení, kde musel svým pohledem soupeře naprosto rozhodit, protože ten ani nedokázal zakončit. Z berounského turnaje si nakonec odnesli kanadské body všichni hráči vyjma Šíši, ten si prožil v posledním utkání neuvěřitelnou agónii, když střílel po zemi, vzduchem, do mantinelu, šibenice, středu branky, do Rozsyho, soupeře, mimo, švihem, příklepem, dorážkou, golfákem, bekendem, z výběhu, zleva, zprava, ze středu a do prázdný, ale gól dát nedokázal. Je to zoufalec!

Moment utkání: Šíšova agónie

Hráč utkání: Pája

Góly:
Frank (Pája), Vláďa (Láďa), Frank (Vláďa), Houska (Mára), Vláďa (Pája), Jont (Pája), Houska (Mára), Frank (Pája), Houska (Mára), Pája, Houska (Pepa), Rozsy

Sestava:
Pája - Jont - Vláďa, Pepa - Houska - Mára, Luky - Peťas- Rozsy
Frank - Adam, Láďa - Šíša
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz