Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Odskočení pronásledovatelům

publikováno 25.02.2015 (aktualizováno 12.10.2015)

6. zápas v řadě bez porážky

Athletics Praha B – IBK Kubánský Klan - 5:9 (1:2, 2:2, 2:5)

      Do zápasu s pořadatelem turnaje jsme šli s vědomím, že jeho A - tým válčí v Jablonci o setrvání v Národní lize. Výchozí pozice pro nás tedy měla být lepší. Gólman Athletics, ale využil znalosti přesných rozměrů domácké klece a černé magie, čímž způsobil, že jsme si dlouho vylámávali zuby na brankové konstrukci.

     Jak jinak mohl zápas začít, než po ose Šusta - Smetana (příště už jen ŠS, na anglických klávesnicích SS). Domácí ovšem dokázali záhy srovnat. Vedení nám vrátil Frank, umístěnou střelou do horního rohu branky. Branka ho nabudila a v průběhu třetiny si dovolil spanilé sólo se závěrečnou nabídkou ke skórování Vláďovi. Vedoucí muž tabulky střelců ji protentokrát odmítnul. Lehčí převaha byla v první třetině na naší straně, ale soupeř byl houževnatý, zachytal mu brankář a čekala nás s ním ještě spousta práce.

     Na začátku druhé třetiny bylo opět srovnáno, Athletics vybojovali míček u mantinelu a prohodili balonek  k volnému hráči před Tomášem. Ještě to stejné střídání jsme navrátili vedení na naše hole. Šíša se zbavil napadajícího útočníka a přihrávkou skrze chumel hráčů našel Houskovu hůl, která mířila přesně. V 10. minutě druhé třetiny přišla pěkná kombinace 1. formace. Petr posouval zpoza branky do rohu, odkud Š našlo "mezi kruhy" S a to se v těžké pozici nemýlilo. Dvoubrankový náskok nám do 3. třetiny nevydržel, Pája se v posledních vteřinách rozhodnul ke koupeli z posledního, po které by i trenér licence D sežral bloček s tužkama a o nervíky bylo postaráno.

     V čase 33:46 soupeř potřetí v zápase vyrovnal. Další kolo získání náskoku zpět si vzal na starost Frank, který opět předvedl exhibiční akci, na jejímž konci na Petra zívala úplně prázdná brána. 5. minut před koncem soupeř střelou schovanou za obránce nastavil skóre na 5:5. Bylo to po sérii 3 tyček na naší straně, kterých jsme celkově nastříleli 7 a zdálo se, že to pro nás skončí klasickým utkáním blbec. Hned po následné buly, ale Pája odčinil sežrání bločku a rozhodnul utkání. Vzal si míček po vyhraném vhazování, dostal se za útočníky, obránce vyškolil prohazovačkou jeslemi a definitivně strhnul vedení na naší stranu. Do konce klání přidal ještě úspěšný nájezd Houska, Vláďa si dalším hattrickem pojistil náskok v tabulce střelců a na 9:5 uzavřel účet utkání střelou do prázdné brány Pája.

Moment utkání: Pájův gól na 6:5

Hráč utkání: Frank

Góly:
Vláďa (Pája), Frank (Luky), Houska (Šíša), Vláďa (Pája), Peťas (Frank), Pája (Peťas), Houska, Vláďa (Tomáš), Pája (Adam)
Sestava:
Pája - Peťas - Vláďa, Jont - Houska - Luky
Frank - Adam, Láďa - Šíša
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery