Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

bitva s Ekonomem a povinné 3body s Berounem

publikováno 11.02.2015 (aktualizováno 12.10.2015)

Opět za 4 body

FBC Ekonom Praha – IBK Kubánský Klan - 4:4 (0:0, 2:2, 2:2)

      Vzhledem k vývoji v tabulce a kvalitám soupeře jsme se rozhodli do zápasu nastoupit v aktuálně nejsilnějším možném složení. Vedle Šíši se tak postavil vyznavač betonu a nechutného lobování Ondra a na pravém křídle si odbyl debut Vlasťa, který nahradil vrchního paliče z posledního zápasu Máru.

     Hrálo se o hodně, oba týmy to věděly a začátek zápasu byl tradičně vyčkávací, ovšem s větší porcí emocí, přeci jen vývoj skupiny je takový, že bylo v osudí de facto 6 bodů. První třetina patřila brankářům, kteří si udrželi čistá konta.

     Zkraje 2. třetiny jsme dostali výhodu přesilové hry. Po 15minutách bylo jasné, že do horní části zařízení moc branek nedáme, protože brankář Ekonomu sbíral zpod víka míčky, jako mouchy a tak poprvé inkasoval mezi nohy po střele z první od Páji. V polovině utkání jsme využili i druhou početní výhodu. Adam střílel, Vláďa dorážel a bylo to o dvě branky. Za minutu přišel nához od půlky, který propadl houští těl až před Tomáše a odrazil se k soupeři, který ho procedil do sítě. O minutu a půl později přišla znovu situace alá playoff NHL a třetina skončila plichtou.

    Po 14. sekundách 3. části došlo k překlopení výsledku na stranu soupeře. Kapitán domácích dostal u mantinelu prostor na střelu ze standardní situace a balonek se doplazil ke vzdálenější tyči. Neuběhlo ani 30 sekund a bylo srovnáno po klasické ose Šusta -> Smetana. No a 1:27 na časomíře znamenalo další gól ze standardky v naší síti. Nevypadalo to s námi dobře, hlavně když 6 minut do konce zatáhnul Vlasťa za záchranou brzdu a čekalo nás oslabení. To jsme ovšem přečkali a do boje se vydal Mára místo Lukáše. Nestačil se ani ohřát, pronikl po levém křídle soupeřovou obranou a připravil loženku pro Vlasťu, který si první start okořenil první brankou. A u remízy nemuselo zůstat. V závěru utkání se dostal do dobré pozice nejprve Vláďa - bohužel si k zakončení vybral víko, které golman vykryl a následně Mára - na toho zívala prázdná branka, ale bekendový volej skončil mimo a klubová historie tak byla ochuzena o velkého hrdinu. V poslední minutě dostal Vláďa ukázkový krosček a naskytla se nám ještě šance vymanit se z typického scénáře pro tohoto soupeře. Pavel si bohužel veškerou zodpovědnost naložil jen na svá bedra a v zajímavé one man přesilovce, bez pořádné kombinace, dvakrát narval soupeře, čímž zpečetil naší 3. nevýhru v zápase, kde jsme vedli, proti Ekonomu v řadě.
 

Moment utkání: Dva obdržené góly ze standardek

Hráč utkání: Smety

Góly:
Pája (Frank), Vláďa (Adam), Vláďa (Pája), Vlasťa (Mára)
Sestava:
Pája - Jont - Vláďa, Luky - Houska - Vlasťa, Mára
Frank - Adam, Ondra - Šíša, Láďa
Tomáš

 

IBK Kubánský Klan – Sport Eden Beroun - 6:1 (2:1, 3:0, 1:0)

     Druhé klání na Kladně znamenalo souboj s Berounem. Ten se krčil na posledním místě tabulky s 1 bodem. Nejlepším střelcem týmu je Martin Kameš, který v prosincovém duelu našich B-týmu obstaral všechny góly Edenu a to konkrétně 4. Neuběhlo ani 5 minut a jeho kvality poznalo i áčko. Špílmachr hostí se znovu postaral o 100% branek svého týmu a příště se mu určitě dostane speciální pozornosti. Srovnání stavu zařídil parádní střelou z úhlu Vláďa. Na konci třetiny už bylo vedení na naší straně, to si ostrostřelec Smety připsal po delší odmlce asistenci. Mistr střely dostal jednu z obligátních nabídek od Pavla, minul prázdnou branku, šikovně nepřestřelil a odrazu od mantinelu využil ke skórování jeho dvorní nahrávač.

     Ve druhé části hry navýšili Vlasťa s Márou skóre na 4:1. Pak přidal další nesmyslné vyloučení do své galerie Adam. Naštěstí nás mohla štvát pouze blbost tohoto trestu a ne jeho následek, protože Vláďa s Pavlem si pohráli na soupeřově polovině a přidali 5. branku.

     Poslední třetina prolomila 4 zápasové čekání Jonta na kanadský bod. Centr 1.lajny si položil brankáře a poté mu prostřelil balonek mezi prsty tak, že ho za brankovou čáru musel tlačit silou myšlenek. Nakonec se povedlo a radost byla veliká.

    

Moment utkání: Rychlá reakce na 1.gól

Hráč utkání: Tomáš

Góly:
Vláďa (Šíša), Pája (Vláďa), Vlasťa (Houska), Mára (Adam), Vláďa (Pája), Jont (Pája)

Sestava:
Pája - Jont - Vláďa, Luky - Houska - Vlasťa, Adam - Peťas- Mára
Frank - Ondra, Láďa - Šíša
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz