Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Nevyrovnané výkony v Kladně

publikováno 23.12.2014 (aktualizováno 12.10.2015)


Do Kladna jsme dorazili s očekáváním dvou těžkých zápasů, bohužel jsme do zápasů vstupovali v rozdílném rozpoložení. Do prvního zápasů velice nahecovaní a do druhého namistrovaní

TBC Horoměřice   4 : 10  IBK Kubánský Klan (1:2,1:4,2:4)
.

První zápas pro nás začal výborně, když už na začátku třetí minuty jsme šli do vedení po výborné přihrávce Páji a ještě lepší střele Peťase. Momentem utkání musím jednoznačně zvolit Jontův důležitý hattrick, kdykoliv byl míč v brankovišti soupeře a byl tam Jont, tak než se soupeř vzpamatova, tak  lovil míč z branky. Tři branky znamenali prvního platícího v tomto zápase. Tento zápas jsme opanovali všechny tři třetiny a ačkoli soupeř byl dost nebezpečný v útoku, tak jsme každou třetinu měli brankově navrch. Hlavně druhá třetina byla výjimečná, výborně jsme kombinovali, přidávali skvělé góly, kdy například kapitán týmu Houska z pozabrány skóroval při rychlém otočení branky. Mára se konečně gólově probudil a po krásných příhrách Ondry a zvlášt Lukyho, jehož kross byl obdivuhodný jsme ovládli zápas.  Soupeř   hrál dost dlouho v třetí třetině bez brankaře, což zužitkoval pouze Pája. Za výborný výkon bych poděkoval celému týmu. Utkání muselo být divácky atraktivní, padlo hodně branek, bylo spousty brankových příležitostí, které neskončili branky a hra byla fér. Soupeři bych poděkoval za férové utkání a čestný průběh.

Momenty utkání: Jontův hattrick, Pájovo 1+3

Hráč utkání: Jont

Góly:  Peťas (Pája), Jont (Vláďa), Jont (Ondra), Jont (Vláďa), Matěj (Ondra), Vláďa (Pája), Mára (Frank), Mára (Luky), 
Vláďa (Pája), Pája (Rozsy)


Sestava:
Luky-Houska-Mára, Pája-Jont-Vláďa, Pája-Peťas-Rozsy
Láďa-Frank, Šíśa-Ondra
Tomáš

IBK Kubánský Klan  3:8  Red Dragons Hořovice (0:4,1:2,2:2)

Do druhé zápasu jsme vstupovali jako „mistři“ a o soupeře nazývali „zoufalci“, po zápase bych tomu říkal opačně, ale byli jsme řádně poučeni.

Zápas byl pod kontrolou soupeře. Naprosté podcenění zápasu z naší strany.

Soupeř  na nás vlítnul a od začátku byl lepším týmem. První třetina byla katastrofická na každé pozici. Prohráli jsme si to sami. Rozhodně jsme to po první třetině nezabalili. K tomuto zápasu jde snad jen říci, že do žádného zápasu nemůžete jít namistrovaně a rozhodně nepodceňovat soupeře. Soupeř měl motivaci nám vše vrátit i s úroky za vyřazení z 1.kola poháru, který se odehrál v srpnu v Domažlicích. Povedlo se jim to, ale věřím, že naše pomsta bude sladká a věřím v to.

Poslední rekapitulací je, že před Vánoci jsme na 4. místě, ale po odehrání všech týmů stejné porce zápasů, respektive 10 zápasů, bychom byli na první místě. Náš tým měl při hracím víkendu 20./21. Prosince volno a mohl si tedy užívat vánoční atmosféry a sledovat, jak si vedli naši sokové, přišli dárky v podobě dobrých výsledků z jiných zápasů, ale soustředit se musíme pouze na sebe, ačkoli jsme téměř první polovinu soutěže zvládli s grácií, tak se bude rozhodovat až v posledních zápasech, ne-li v tom posledním. Musíme se porvat o první dvě místa, ideální o prvenství, abychom dovedli IBK do nejvyšší středočeské a pražské soutěže, což bych definoval jako náš cíl pro tuto první sezónu.

Přeji všem šťastné a veselé vánoční svátky a krásný a bujarý Silvestr a skvělé vykročení do Nového roku.

Momenty utkání: Podcenění zápasů, nezvládnutá první třetina

Hráč utkání: Pája

Góly: Peťas (Pája), Pája (Ondra), Vláďa (Pája)

Sestava:
Luky-Houska-Mára, Pája-Jont-Vláďa, Pája-Peťas-Rozsy
Láďa-Frank, Šíša-Ondra
Tomáš
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery