Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Důležitých a cenných 6 bodů

publikováno 04.11.2014 (aktualizováno 12.10.2015)

Vydřených 6 bodů

TJ SOKOL MUKAŘOV – TAGO MAGO „B“  - IBK Kubánský Klan - 3:5 (2:1, 0:1, 1:3)
     Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že soupeř je posílený o výborného hráče z áčka - Tadeáše Velechovského a věděli jsme, že bránění tohoto nejproduktivnějšího hráče Taga Maga „B“ bude patřit mezi klíčový moment zápasu.
  Zápas začal divoce, když po první střele právě již zmiňovaného hráče se Tago ujalo vedení, soupeř ke konci první třetiny navýšil náskok na 2:0, kdy po nešťastném a smolném vypadnutí hokejky našeho obránce Adama přihrál opět Velechovský svému parťákovi v útoku, který se nemohl nemýlit z téměř malého brankoviště do prázdné branky. V tu chvíli mě přepadli obavy, ale již po 25sekundách se poprvé chopil otěže Pája, který ranou do spodní části branky rychle zkorigoval. 

Začala druhá třetina a opět udeřil na jejím začátku Pája, v druhé části se již nic klíčového nestalo. Za zmínku stojí jen přesilovka po drsném faulu na kapitána týmu – Housku. Bohužel jsme ji nevyužili. Začala třetí třetina a soupeř opět odskočil do vedení po gólu Velechovského, dlouho se nám nepodařilo vstřelit vyrovnávající branku, ale v 9.minutě třetí třetiny jsme udeřili hned dvakrát, nejprve dokonale Pája zkompletoval hattrick a poté se výborně ve velkém brankovišti zorientoval Jonáš a chladnokrevně vymetl brankáři soupeře pavučiny, velice pohotová střela a dobré zorientování. Skóre na konečných 5:3 dokonal Vláďa, který si připsal i výborné dvě asistenci na druhou branku Pájy a na vítěznou branku Jonáše. Celý tým výborně pracoval dozadu. Všichni jezdili na 100% a když téměř půl minuty sebral míč soupeři Adam a pustil se do průniku kolem mantinelu, tak přišel nesmyslný a likvidační faul, který byl ohodnocen jasnými dvěma minutami, soupeř si nejspíš spletl název svého týmu na Tago Mago(r). 

Momenty utkání: Pájův hattrick, smrtelná 39.minuta , žádné vyloučení

Hráč utkání: Pája

Góly:
Pája (Jonáš), Pája (Vláďa), Pája (Houska), Jonáš (Vláďa), Vláďa (Rozsy)

Sestava:
Luky - Houska - Mára, Pája - Jonáš - Vláďa
Frenk – Adam, Rozsy - Láďa
Tomáš

 

IBK Kubánský Klan – FBC TEXAS - 4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
     Utkání začalo velice opatrně a výbornou defenzívou obou mužstev, jelikož se soupeřem trénujeme jednou týdně společně, tak jsme věděli o svých silných i slabých stránkách.

První třetina byla rozčleněná na dvě části – první polovina bez branek a vyložených šancí. A druhá polovina první třetiny pěkně divoká, nejprve vedl Texas po „chirurgické“ střele, která se jemně otřela o břevno. Chvílil jsem si přišel jak někde na operačním sále, kdy chirurg provedl chirurgický řez. Rychle mě z tohoto snu vyvedl Adam, který ihned vyrovnal. Za pár sekund měl míček v ruce brankář Texasu a výborným výhozem, našel svého útočníka, který s notnou dávkou štěstí trefil z úhlu nejdříve můj loket od kterého se míček od razil od mého boku do branky. Natolik mě to vyhecovalo, že jsem se k podobnému pokusu (výhozu) odhodlal deset sekund před koncem, obránce můj výhoz těsně minul a Vláďa přihrál Pájovi do prázdné branky. „Božský“ Pája. 

Do druhé třetiny jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě druhé třetiny se prosadil kapitán týmu – Houska. Na konci druhé třetiny se opět výborně před bránou zorientoval Jonáš a nakonec jak se ukázalo, to byla branka vítězná, ale to předbíháme. Druhá třetina skončila a do třetí jsme kráčeli vcelku s klidem. V půlce třetí třetiny přišla minuta a čtvrt, kdy jsme hráli 5:3. Neproměnili jsme a doufal jsem, že nás to nebude ještě mrzet, bohužel tři minuty před koncem soupeř snížil na rozdíl jedné branky a začlo tříminutové peklo. Minutu před koncem soupeř odvolal brankáře a zkoušel to v 6ti a asi tak půl minuty před koncem mohl dát klid do naší duše Vláďa, ale trefil spojnici a mě chytl téměř infarkt. Soupeř nás držel v klinči, ale branku naštěstí nevstřelil a tak jsme si v „domácím“ prostředí vybojovali nádherných 6bodů a hodně cenných.

Moment utkání: Výborná obrana

Hráč utkání: Adam

Góly:
Adam (Houska), Pája (Vláďa), Houska (Luky), Jonáš (Vláďa)

Sestava:
Luky - Houska - Mára, Pája – Jonáš- Vláďa
Frank – Adam, Rozsy - Láďa
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery