Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Po roce opět na čele ligy!

publikováno 21.10.2014 (aktualizováno 12.10.2015)

Sobota za 6 bodů

IBK Kubánský Klan – Athletics Praha B - 7:2 (1:1, 4:1, 2:0)

     Utkání začalo velkou řadou nepřesností a malou aktivitou obou týmů, zkrátka klasický ranní zápas, který vytrhnul z bezbrankového stavu ve 12. minutě Vláďa, okamžitě po návratu z trestné lavice. 50 sekund po této brance se soupeř dostával do solidní příležitosti a za záchranou brzdu, v ceně nájezdu, zatáhl Ondra. Soupeř ovšem tento druh výhody nevyužil, což ho nemuselo mrzet, protože v následné početní výhodě jsme nechali úplně volný střed a bylo vyrovnáno.

     Druhá třětina dlouho nabízela podobný průběh, jako ta první. Hodně vidět byl Pája, ale ve finální fázi se vždy snažil hledat spoluhráče a stav zůstával vyrovnaný. Až v čase 7:51 se mladý forvard rozhodl poslat skákavý balonek bekendem na bránu a ten zamířil přesně k tyči. Tento gól pro novou akvizici znamenal hodně, protože od něj až do konce druhého zápasu bylo Pavla plné hřiště. Každopádně jsme si vedení dlouho neužili. Soupeři byla nabídnuta další přesilovka po Vláďově špatném střídání, kterou po chvíli využil. Netrvalo dlouho a Vláďa své vyloučení odčinil, poté přidal další branku Lukáš a když se svým typickým uvolněním a následnou střelou ''nad nohu'' (šibenice) trefil Houska, vedli jsem na konci třetiny 5:2.

     Třetí třetinu jsme chtěli držet balonek a zbytečně neriskovat. To bylo velmi jednoduché, protože protihráči se nesnažili napadat a bránili od půlky, což znamenalo, že utkání se mohlo líbit možná tak Mourinhovi, kterého by ve 38. minutě zklamal svým gólem Houska. Tečku za tímto zápasem udělal Pája. Při individuální akci ze své poloviny udělal ze soupeřů kužele a na jejím konci předložil Jontovi balonek před prázdnou branku.

Moment utkání: Odskočení soupeři na tříbrankový rozdíl ve 2. třetině

Hráč utkání: Pája

Góly:
Vláďa (Frank), Pája (Jont), Vláďa (Pája), Luky (Šíša), Houska (Frank), Houska (Mára), Jont (Pája)

Sestava:
Luky - Houska - Mára, Pája - Jont - Vláďa
Ondra - Šíša, Frank - Adam
Tomáš

EMCO Cholerics - IBK Kubánský Klan - 5:9 (1:2, 3:3, 1:4)

     Do druhého matche jsme šli bez Ondry, na tři beky a vůbec jsme nevěděli, co od soupeře očekávat.

     Zápas to byl o poznání zajímavější. Určitě mu pomohl přísnější metr rozhodčích, kteří ani jednou nevylučovali a hra tak nebyla vůbec rozkouskovaná. Přes půlku utkání bylo k vidění vysoké tempo a také velká pravidelnost. Ta spočívala v našem vedení a soupeřově srovnávání + liché góly střílel Mára a sudé Pája. Tuto zajímavou sérii ukončil za stavu 4:4 Houska 5. gólem, který byl přesnou kopií 5.branky z prvního utkání, asistenci si na něj opět připsal Frank. A aby toho pro záhadology nebylo málo vstřelil Vláďa za 149 sekund třetí části hattrick, který našeho soupeře položil. Pak přidal ještě jednu branku Houska a konečný účet zápasu uzavřel přímočarou akcí hráč soupeře, když svou střelu schoval za bránícího hráče a ta si našla cestu až do sítě.

Moment utkání: Vláďův hattrick za 2 a půl minuty

Hráč utkání: Vláďa

Góly:
Mára (Adam), Pája (Jont), Mára (Frank), Pája (Vláďa), Houska (Frank), Vláďa (Adam), Vláďa (Pája), Vláďa, Houska

Sestava:
Luky - Houska - Mára, Pája - Jont - Vláďa
Šíša, Frank, Adam
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz