Úvod » Sezona 2014/2015 » Reporty

Taktický boj s Bučis a přestřelka s Břevnovem

publikováno 03.10.2014 (aktualizováno 12.10.2015)

Úvod sezony za 3 body

IBK Kubánský Klan – FC Bučis team - 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

O našich soupeřích jsme věděli, že je to dost mladý tým s výbornou mládežnickou základnou, který je dost silný v kombinaci, ale jejich velká slabina je nervozita za nepříznivého výsledku, a  tak jsme si před zápasem sdělili důležitou taktickou informaci a to že budeme vycházet ze zajištěné obrany a pokusíme se vstřelit první branku z které budeme vycházet. Co ještě musím zmínit je nepříchod našeho nově zvoleného kapitána, kterému „vrazil nůž do zad“ jeho vlastní budík! Tudíž se stal kapitánem opět „staronový“ kapitán H(al)ouska.

Zápas byl velice opatrný od úvodní minuty, ale první zlom přišel už v 5.minutě, kdy jsme čelili oslabení, které jsme velice dobře zvládli a nepustili soupeře do vedení. V 9.minutě se prosadil Houska, který výbornou střelou do nižší části branky otevřel skóre. Následovalo opětovné bránění, které se nám nadále dařilo až do začátku druhé třetiny, kdy Bučis po dobré kombinaci vstřelil vyrovnávající branku.

Dlouho to vypadalo, že diváci se nedočkají již další branky a začnou si snad raději v hledišti číst poezii, ale pět minut před koncem jsme je probudili, když v „závaru“ před brankou se nejlépe zorientoval Mára a poslal nás do vedení. Burcovali jsme se a ždímali z posledních sil, abychom nepodlehli tlaku, který na nás soupeř okamžitě vyvinul, úspěšné odolávání šancí na obou stranách se skóre neměnilo.
Soupeř tedy logicky odvolal brankáře a dostal se do několik slibných situací. Půl minuty před koncem opět udeřil kapitán, který vše vzal na sebe a ranou do již odkryté branky dal našemu týmu téměř jisté první tři body v sezóně !



Momenty utkání: Návrat staronového kapitána, první vstřelená branka, skvělá obrana

Hráč utkání: Houska

Góly:
Houska, Mára (Jont), Houska

Sestava:
Jont - Houska - Mára, Luky - Pája - Vláďa
Láďa - Ondra, Frank - Adam
Tomáš

 

FT Sokol Břevnov - IBK Kubánský Klan - 10:7 (2:3, 3:1, 5:3)

Z výsledků v minulé sezoně vyplývá, že v zápasech našeho druhého ligového soupeře padá velké množství branek. I když jsme se tomu chtěli vyvarovat, pomohli jsme toto pravidlo potvrdit.

Zápas začal tréninkově a v čase 6:10 svítilo na světelné tabuli skóre 2:3, pak se hra sklidnila a do konce třetiny branka nepadla.

V úvodu druhé části hry zametl Adam odražený balonek krásně pod víko. Bohužel tento gól znamenal zlom v zápase, protože jsme po něm polevili v koncentraci a otěže zápasu převzal soupeř, který skóre otočil na 5:4.

Na začátku 3. třetiny jsme dostali výhodu přesilové hry, kterou vzápětí po asistenci vůdce B-týmu Ondry využil Vláďa. Domáci si ovšem po dvou našich individuálních chybách vzali vedení zpět (7:5). My se ale nevzdali a v čase 12:29 znamenalo frankovo vymetení pavučiny vyrovnání. Poté zkusil utkání rozhodnou rozhodčí Kokeš. V prvním případě mu nájezd po zákroku poblíž rohu rozmluvil kolega a v druhém případě, kdy se snažil vylučovat za nikdo neví co (možná čestná pocta opakovaným přestupkům), mu zásah do utkání zkazili domácí, kteří ukrytým nahozením překonali všechny překážky. Ke konci zápasu jsme k velké nevoli Adama odvolali brankáře a jak floutek předpověděl, během chvíle jsme inkasovali. Skóre se zastavilo na číslicích 10 a 7, což pro nás znamená jeden z největších ligových přídělů za poslední roky.

Moment utkání: Uspokojení výsledkem za stavu 4:2 a přenechání iniciativy soupeři

Hráč utkání: Houska

Góly:
Mára (Houska), Vláďa (Pája), Houska (Jont), Adam, Vláďa (Ondra), Houska, Frank (Houska)

Sestava:
Jont - Houska - Mára, Luky - Pája - Vláďa
Láďa - Šíša, Frank - Adam, Ondra
Tomáš

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery