Úvod » Sezona 2013/2014 » Reporty

Konec dobrý - všechno dobré!

publikováno 05.05.2014 (aktualizováno 07.10.2014)

Report z posledních šesti zápasů sezony :-)

V neděli 23.3. jsme pořádali na Radlicích a změřili síly s céčkem SKV a Ekonomem:


TJ Sokol Královské Vinohrady C - IBK Kubánský Klan - 5:9 (2:3, 1:4, 2:2)

    Tento zápas byl přímým soubojem o záchranu a navíc jsme měli soupeři co vracet za předchozí smolnou porážku. Přistoupili jsme k tomu, že stopro musíme vyhrát, vzali posily z béčka - Pepu a Ondru a vlétli na ně!

    V celém zápase bylo vidět, že my jsme prostě chtěli víc, než soupeř. Vinohrady byli technicky vyspělí se spoustou mladých šikovných kluků, nicméně šli si spíš tak trochu zapinkat a my přijeli vyhrát. První třetina byla celkem vyrovnaná - dva góly dal Dave a jeden Vláďa a vedli jsme 3:2. 

    Ve druhé třetině jsme rozhodli - podruhé se trefil Vláďa, další dva góly přidal Dave a trefil se i Houska a bylo to 7:3. V závěrečném dějství jsme už průběh zápasu kontrolovali. Dave se trefil i popáté, Vláďa potřetí a po dvou nahrávkách si připsali Šíša s Houskou. Soupeř korigoval také dvěm góly na konečných 9:5.

Góly:
Dave (Šíša), Vláďa (Dave), Dave (Houska), Vláďa (Šíša), Dave (Houska), Dave, Houska (Luky), Dave, Vláďa (Dave)

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky - Pepa
Ondra - Šíša, Martin - Adam - Láďa
Progen


IBK Kubánský Klan - FBC Ekonom - 3:6 (2:0, 1:1, 0:5)

    Ekonom byl těžší soupeř a v případě výhry jsme ještě mohli uvažovat o postupu. Začali jsme skvěle, hned ve druhé minutě se hezky trefil Vláďa a v jedenácté zvýšil na 2:0 Houska. Ve sedmé minutě druhé třetiny navíc Houska z trestného střílení zvýšil na 3:0 a vypadalo to velice nadějně. Soupeři se do konce druhé třetiny podařilo snížit na 3:1. 

    Ve třetí třetině ovšem soupeř zatlačil a na nás přišel neuvěřitelný výpadek, kdy jsme během 74 sekund obdrželi 3 góly a soupeř otočil na 3:4 - to byla neskutečná sprcha, ze které jsme se už nezpamatovali a soupeř přidal ještě další dva góly na 3:6.

Góly:
Vláďa (Dave), Houska (Vláďa), Houska

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky - Pepa
Ondra - Šíša, Martin - Adam - Láďa
Progen

 

V neděli 13.4. jsme změřili síly s Desperados a Bohemkou - k jistotě záchrany nám stačil bod. Do brány se místo zraněného Progena postavil Kony.

IBK Kubánský Klan - Desperados - 4:5 (2:1, 1:2, 1:2)

   Desperády jsme v prvním zápase celkem v pohodě porazili 9:5 a tak jsme si věřili. Bohužel jsme od začátku tahali za kratší konec - už po 24 vteřinách se soupeř ujal vedení a dal ráz zápasu. My sice otočili góly Lukyho a Dava na 2:1, soupeř ale na začátku druhé třetiny opět otočil na 2:3. Před koncem druhé třetiny srovnal Vláďa, soupeř opět utekl na 3:4. Houska dal na 4:4. Celý zápas nakonec rozhodly nájezdy - soupeř svůj zkušeně proměnil, zato Houska bohužel tentokrát nedal a ani ze závěrečného tlaku se nám vyrovnat nepodařilo - 4:5

Góly:
Luky (Petr), Dave (Houska), Vláďa (Šíša), Houska (Luky)

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky
Martin - Šíša, Láďa - Adam
Kony

 

FbŠ Bohemians C - IBK Kubánský Klan - 9:5  (7:1, 1:1, 1:3)

    Bohemka byla už jistě postupující, nicméně hrála o vítězství v lize. V prvním zápase jsme s nima hráli ale naprosto vyrovnanou partii a možná nejlepší zápas sezony, tak jsme byli plní optimismu.

    Ovšem už v první třetině vyhasly veškeré naše naděje - byla to nejhorší třetina v sezoně. Nám se nedařilo nic a naopak soupeř dal, na co sáhl. Průběžné skóre 7:1 vypadalo hrozivě. Trefil se akorát při soupeřově špatném střídání Šíša.

    Ve druhé a třetí třetině se zápas víceméně dohrával. Soupeř trochu zvolnil a my přidali, aby z toho nebyl debakl. Trefili se dvakrát Houska a dvakrát Dave, soupeř přidal góly dva, takže výsledek 9:5 nakonec nevypadal tak strašně, jako po první třetině hrozilo.

Góly:
Šíša (Houska), Houska (Dave), Dave (Martin), Houska, Dave (Vláďa)

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky
Martin - Šíša, Láďa - Adam
Kony

 

V sobotu 3.5. nás čekal poslední turnaj sezony a stále nám stačil bod k záchraně. Soupeři byli Dobříš a Kladno C. Místo zraněného Martina nastoupil Ondra.

TJ Sokol Dobříš - IBK Kubánský Klan - 6:0  (1:0, 2:0, 3:0)

    Dobříši jsme také měli co vracet. Celý zápas jsme měli velkou převahu, drželi míč, tlačili, měli i dost šancí, nicméně jsme byli marní v zakončení a nebo nás vychytal soupeřův skvělý golman. Dobříš naopak hrozila z rychlých protiútoků a bohužel je dost efektivně proměňovala. V první třetině jeden, ve druhé dva a ve třetí tři a bylo jasno... Troufám si tvrdit, že 6:0 rozhodně nevypovídá o průběhu zápasu, nicméně i to se stává. Dobříš si výhru zasloužila.

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky
Ondra - Šíša, Láďa - Adam
Progen

 

IBK Kubánský Klan - FBC Kladno C - 12:7  (3:3, 5:3, 4:1)

    Do posledního zápasu jsme nastoupili s tím, že to bude něco jako proti Vinohradům - musíme vyhrát vůlí a víc chtít než už jistě sestupující soupeř, který si ovšem přivezl celkem nabitou sestavu s dvěma hráči z extraligy a dvěma ze druhé ligy. Na druhou stranu i pěti juniory.

    První třetina byla dost vyrovnaná, zápas jsme zlomili ve druhé a třetí třetině, kdy jsme soupeře přetlačili hlavně bojovností a nadšením pro hru. Zápas se trošku změnil ve one-man-show, protože Vláďa vstřelil celkem 7 gólů - čímž stanovil rekord kubánského Klanu, k tomu si připsal ještě i asistenci. Houska se 6 body také nebyl moc pozadu. Tři body si připsal Dave, dva Šíša s Jontem a po jednom Luky s Peťasem. Výsledek 12:7 byl gólově nejhojnějším zápasem v sezoně a pro nás zmanemal vyšvihnutí do horní poloviny tabulky - na krásné 6. místo :-)

Góly:
Vláďa (Dave), Vláďa (Houska), Vláďa (Šíša), Houska (Vláďa), Dave (Houska), Vláďa (Houska), Vláďa (Šíša), Jont (Luky), Petr (Jont), Vláďa (Houska), Houska (Dave), Vláďa

Sestava:
Vláďa - Houska - Dave, Jont - Petr - Luky
Ondra - Šíša, Láďa - Adam
Progen

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

8. Turnaj Mistrů
Jestli byl dobrý nápad uspořádat oslavu narozenin den před turnajem, to posoudí historie. Jestli byl dobrý nápad oslavu zakončovat v 5 ráno ve Vagónu? Asi jo.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz